Nederlands   Deutsch

Keynote Speaker Erik Meijer

De Golfundhumor golftoernooi was weer een groot succesAfgelopen weekend hebben we ons weer vol ingezet voor de stichting om een gezellig, succesvol toernooi op de benen te krijgen. Onder het thema Schotland hebben we zaterdag 7 september 117 golfers en 12 deelnemers aan de beginners-cursus, een heerlijke dag bezorgd in Henri Chapelle.
Met als resultaat dat we tot in de late uurtjes gedanst hebben, nadat we wisten dat we 19.000€ kunnen overmaken naar goede doelen in de Euregio, om kinderen in nood te helpen.
Iedereen die hieraan heeft bijgedragen, bedankt, danke schön, merci!
We houden jullie uiteraard op de hoogte welke goede doelen we dit jaar ondersteunen.

Namens golf und humor

Erik Meijer

Bezoek aan de basisschool pannesheideAls beschermheer van de basisschool Pannesheide, Aken, heb ik afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan de school.
Het is altijd fijn in het begin van het jaar even te gaan kijken hoe de school ervoor staat en wie de nieuwe gezichten zijn bij de kinderen en de leraren.
Iedereen is vol energie en heeft er zin in om er een fantastisch jaar van te maken.
 
Op de foto zit ik tussen de nieuwe leerlingen van de school.

Voetbaljaar 2013/2014

Foto nieuwe studio samen met collega analist Kenneth Perez

Nieuwe Fox studio samen met collega analist Kenneth Perez

Ook het voetbaljaar 2013/2014 ben ik als analist/ expert voor SKY Deutschland, wat de Champions League betreft en voor de nieuwe zender FOX ( voorheen Eredivisie live), voor zowel de Eredivisie als voor het Internationaal voetbal actief.
De Champions League begint met de groepfase op 17 September met als afronding de finale in Lissabon op 24 Mei 2014.

Bij de nieuwe zender Fox loopt de Eredivisie al en is de Premier League( Engeland)het afgelopen weekend gestart. De Serie A (Italië) gaat dit weekend van start.
Tussen de competities door zal ook veel aandacht zijn voor de diverse beker programma's in Nederland, Duitsland, Engeland en Italië. En ook de Euroleague is bij Fox te zien.

Ik heb er enorm veel zin in om als expert/analist deze 4 competities van vakkundig commentaar te voorzien.

Pure for Kids: Die Fussballe sind jetzt da danke sehr dafr!
Die Fussballe sind jetzt da… danke sehr dafür! Unsere Kinder sind begeistert mit die neue Bälle, Trainings-Vesten und Taschen. Jetzt nehmen unsere Kinder mit großem Erfolg teil an das Globalteer Junior Soccer League, ein Wettbewerb für Entwicklungsprojekte in Siem Reap, Kambodscha!

Fügen Sie einen Link zu einem Artikel über Erik Meijer in einer Niederländischen Zeitschrift mit einem kurzen Verweis auf unsere Organisation.
http://issuu.com/attent11-2010/docs/mosae_3-2013?mode=window

Noch einmal vielen Dank für das Vertrauen in unsere Organisation!
Joyce Mulleners Team und Kinder Pure! Dream Centre Siem Reap Kambodscha

Piero: Groot verschil Feyenoord uit en thuis | Seizoen 2012/2013

Erik Meijer laat het verschil zien tussen Feyenoord in de uit en thuiswedstrijden. In de thuiswedstrijd tegen PSV verwacht hij een offensief Feyenoord.
Analyse Erik Meijer
Bekijk hier de video

Nieuws

Column van Erik Meijer op de website van Sky. (in Duits)
Hart, aber herzlich – Eriks Analyse
"Erik Meijer weiß genau, wovon er spricht: Er kennt den Fußball als Spieler, Trainer und Manager. Erik Meijer weiß auch, wie er sich Gehör verschafft: Er ist gelernter Metzger und gebürtiger Holländer, er analysiert hart, aber herzlich." Lees meer  >>
Meijer Sports & Media
Gerbergaplantsoen 14
6231 KM Meerssen
Niederlande

T 0031 624 786 784
info@meijersportsmedia.nl
Folge Meijer Sports & Media auf Twitter.

Disclaimer   | design: cavabien.nl