Nederlands   Deutsch

Erik Meijer, Lezing over het turbulente leven als profvoetballer

Als profvoetballer heb ik natuurlijk enorm veel ervaringen opgedaan in de keiharde voetbalwereld. Ervaringen die mij als mens geholpen hebben mijn weg te vinden in het leven. Dit zijn levenslessen die ik graag wil delen met jonge voetballers en voetbal geïnteresseerden, maar ook met het bedrijfsleven. Er zijn veel parallellen tussen de keiharde voetbalwereld en de zaken wereld.
 
Al deze belevenissen en ervaringen heb ik samengepakt in een interactieve lezing. Lengte? een voetbalhelft, 45 minuten dus. Maar zoals bij elke voetbalwedstrijd is er ook wat blessuretijd, de ene keer wat meer dan de andere keer.

Erik Meijer Lezingen

Mijn lezing gaat voornamelijk over mijn carrière als voetballer


De rode draad

Al deze zaken heb ik in mijn lezing verwerkt. Als rode draad door de lezing gebruik ik al mijn wedstrijdshirts: MVV, PSV, Bayer Leverkusen, Liverpool FC, HSV en natuurlijk het Nederlands Elftal. Mijn mooiste wedstrijd ooit? Ja, dat was mijn debuut bij Oranje, daar sta je dan als zoon van de slager uit Meerssen, tussen de grote jongens.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het hoe en wat, mail of bel me gerust op 0031 624 786 784.Business Elf - brainstormpartner

Mijn hele leven werk ik al samen, zo ook voor mijn Key-note heb ik een nieuwe brainstormpartner gevonden die ik graag aan jullie wil voorstellen:

Meijer Sports & Media
Gerbergaplantsoen 14
6231 KM Meerssen
Nederland

T 0031 624 786 784
info@meijersportsmedia.nl
Volg Meijer Sports & Media via Twitter

Disclaimer   Privacy   | design: cavabien.nl