Nederlands   Deutsch

Erik Meijer, voetbalanalist bij Fox en Sky Duitsland

Sinds het seizoen 2012/2013 ben ik regelmatig bij Fox (voorheen Eredivisie Live) en Sky Duitsland te zien om analyses te geven van voetbalwedstrijden.
 

Fox (voorheen Eredivisie Live)

Bij Eredivisie Live ben ik een van de vaste analisten naast Arnold Bruggink, Kenneth Perez, Andre Ooijer, Gerald Sibon en Jan van Halst. Wij analyseren de wedstrijden bij de Eredivisie, Duitse Beker, Engelse FA CUP en de Euro League. Ook sluiten andere oud voetballers regelmatig aan om samen met de vaste analisten de wedstrijden eerlijk en fair te beoordelen.

Kees Jansma, Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen zijn de presentatoren die de touwtjes in handen hebben tijdens de uitzendingen.Sky Duitsland - Champions League wedstrijden

Bij Sky Duitsland ben ik de analist voor de Champions League wedstrijden. Ik bedien een groot scherm en leg door middel van looplijnen, cirkels  en bewegende beelden uit wat er goed en fout gaat tijdens de wedstrijden die Live op Sky Duitsland te zien zijn.
Naast Bayern München, Schalke en Dortmund staan ook de andere topploegen uit Europa in de spotlight tijdens de uitzendingen.
 
Bij deze uitzendingen sluiten voetbalgrootheden zoals Franz Beckenbauer, Ottmar Hitzfeld, Lothar Mattäus, Ruud Gullit of Jens Lehmann “am tisch “aan.

Meijer Sports & Media
Gerbergaplantsoen 14
6231 KM Meerssen
Nederland

T 0031 624 786 784
info@meijersportsmedia.nl
Volg Meijer Sports & Media via Twitter

Disclaimer   Privacy   | design: cavabien.nl